понеділок, 30 листопада 2015 р.

Місячник правознавства

Традиційно в листопаді в школі проходить Місячник правових знань.Проходить багато різноманітних заходів. Так в цьому році найбільш цікавими були:
11 листопада 2015 року було проведено вікторини на знання символів держави. Серед учнів 5 - 8 класів переможцем став Грунтенко Владислав.(8 кл.). У вікторині, яка була проведена між учнями 9 - 11 класів перемогу здобула Литвин Тетяна (10 кл.).

20 листопада була проведена правова вікторина на кращого знавця правознавства. У вікторині приймали участь учні 9 - 11 класів. Перемогу здобув учень 11 класу Шаповал Владислав, який став "Кращим знавцем правознавства".

25 листопада  учні 9 та 11 класів відвідали Новокочубеївську сільську раду. Сільський голова Скорик Валентина Олексіївна привітно зустріла дітей, запросила до свого кабінету та розповіла про роботу сільської ради, виконавчого комітету та депутатів сільської ради. Провела по кабінетам, познайомила з працівниками та їх фунціональними обов'язками. Учні були їй дуже вдячні за цікаву розповідь.

27 листопада між командами 9 - 11 класів відбулося змагання з правознавства "Правовий ринг".Учні відповідали на запитання, розв'язували правові задачі та правові рівняння. В запеклій боротьбі перше місце вибороли учні 9 класу. Найрезультатнішим гравцем команди стала учениця 10 класу Литвин Тетяна.