суботу, 1 грудня 2018 р.

Місячник правових знань

В листопаді традиційно проходить Місячник правових знань. Кожен тиждень має свою направленість. В перший тиждень «Незнання законів, не звільняє від відповідальності» пройшли бесіди, години спілкування, на яких учні більше дізналися про Конституцію та закони України. Вчителі зустрілися з депутатом Верховної Ради А. О. Рекою та ознайомилися з діяльністю Верховної Ради.
Другий тиждень толерантності проходив під девізом «Толерантність людини ― найважливіша умова миру і злагоди в сім'ї, колективі, суспільстві». Учениці Кампова Єлизавета (10 кл.) та Туренко Вікторія (9 клас) провели інформаційну хвилинку для учнів 7-11 класів на тему «Толерантність та інклюзія».
Учні 9-11 класів взяли участь у «Правовому ринзі». Перед грою пройшло жеребкування і всі об’єдналися в три команди «Феміда» (капітан Грунтенко Владислав), «Правознавці» (капітан Окач Максим), «Юристи» (капітан Трєскіна Аліна). Учасники команд в напруженій боротьбі відповідали на запитання «Правової естафети», Юридичного букваря», заповнювали таблицю «Юридична відповідальність», розв’язували кросворд. Судді Демочко Л. П. та Заєць С. М. оголосили результати гри. Команда «Феміда» з різницею в 1 бал перемогла. Друге місце в команди «Юристи», третє в «Правознавців». Найрезультативнішим гравцем став Грунтенко Владислав (11 клас). Дякую всім учасникам. Бажаю нових перемог.